Ingyen házhoz szállítás

Nálunk sosem fizet szállítási költséget! Minden egyes megrendelésünk házhozszállítása költségmentes!

 

Garantált elégedettség

A világ összes beszállítójától, a legjobb termékeket válogattuk össze Önöknek! Ennek köszönhetően minden héten új termékekkel bővítjük választékunkat, melyek szerte a világon nagy népszerűségnek örvendenek. Közvetlen együttműködésünk a gyártókkal segíti, hogy a legjobb árajánlatokat nyújtsuk vásárlóink számára!

 

Online fizetés

Nálunk biztonságosan fizetheti ki rendelését, netbankon keresztül! A következő bankkártyákat fogadjuk el: Visa, MasterCard, American Express, Discover stb. Egyszerűen fizethet nálunk Apple pay-en keresztül is.

 

Rendelési státusz

Minden egyes rendelésnél e-mailt küldünk Önnek a rendelési státusz számával!

 

Áruszállítás

24 órán belül küldjük miután kifizetése megérkezett!

 

Szállítási idő

A szokásos csomagszállítási idő 10-25 munkanap. Mivel a termékek egyenesen a külföldi beszállítóink raktáraiból érkeznek, ez az időtartam tovább tarthat! Viszont ennek köszönhetően a hazai piacon nekünk vannak a legalacsonyabb áraink és ingyenes házhozszállításunk. A maximális szállítási idő 70 munkanap, a termékek 90%-ban azonban 25 munkanapon belül érkeznek meg! Ha kivárja olyan árut kap, amelyet a klasszikus magyar internetes üzletekben nem talál!

 

Reklamáció

Ha sérült áru érkezik vagy egyáltalán nem kézbesítik, joga van reklamációra. A reklamációt általában új termék kézbesítésével intézzük.

 

NE HABOZZON KAPCSOLATBA LÉPNI VELÜNK

 

Amennyiben bármi kérdése akad még ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: info@dorie.hu -n. 48 órán belül válaszolunk!

 

Termék választás előtt kérjük olvassa el a Felhasználási feltételeinket.