Tájékoztatjuk Önöket a szellemi tulajdon védelme és a jogsértések elleni küzdelem területén kialakult jelenlegi helyzetről. Brüsszelben az Európai Bizottság képviselőinek részvételével több tucat nagy szervezet írt alá két memorandumot, nevezetesen a 2016. június 21-i, a hamisított termékekről szóló egyetértési nyilatkozatot és az online reklámozásról és a szellemi tulajdonjogokról szóló 2018. június 25-i egyetértési nyilatkozatot.

Mivel a Dorie.hu virtuális vásárlási galéria régóta a teljes átláthatóság és a törvények betartásának politikáját folytatja, amelyben minden eszközzel igyekszik megakadályozni a szellemi tulajdonjogok megsértését, támogatja ezt a kezdeményezést, és egyetért a fent említett memorandumok elképzeléseivel.

Virtuális vásárlási galériánk, a Dorie.hu elhatárolódik minden olyan termék értékesítésétől, amely sérti a szellemi tulajdonjogokat, és kifejezetten küzd ezen termékek ellen, és igyekszik minimalizálni az ilyen termékek külföldi beszállítók általi értékesítésének kockázatát. Ezt azonban nem tudjuk száz százalékosan megakadályozni, hiszen egy több ezer terméket bemutató platform vagyunk. Igyekszünk mindenféle módon felügyelni külföldi beszállítóinkat, és utólagos tesztelést végezni az általuk itt forgalmazott termékeken. Abban az esetben, ha valamelyik beszállító szellemi tulajdont sértő terméket értékesít, azt haladéktalanul töröljük és a szállítóval való együttműködést haladéktalanul felmondjuk. Kérjük, jelentsen minden olyan terméket, amelyről úgy gondolja, hogy sértheti ezt a szellemi tulajdont.

Aki a Dorie.hu virtuális vásárlási galériájában szellemi tulajdonjogok megsértésével találkozik, az info@dorie.hu email címünkön fordulhat hozzánk. Ez segít azonosítani és megbüntetni azokat, akik nem tartják tiszteletben a szellemi tulajdonjogokat. 

A Dorie.hu virtuális vásárlási galéria nem felel meg a 2000/31/EK elektronikus kereskedelemről szóló 480/2004. sz. törvény 14. cikkének. és a Safe Harbor az U.S.C. 17. szakasza szerint. §§ 512 Digital Millennium Copyright Act (DMCA), amely felelős a szellemi tulajdonjogok megsértéséért a virtuális terében, ha erről nincs tudomása.