So consider it done KIVÉTELES LEHETŐSÉG AZ ÁRU VÁSÁRLÁSÁNAK KÖZVETÍTÉSÉRE ÁZSIÁBÓL KIVÁLÓ ÁRAKON

Miért ilyen olcsó a Dorie.hu internetes galériában feltüntetett áru és miért nem fizet postaköltséget?

Egyedi lehetőséget közvetítünk Önnek az Ön által kiválasztott áru megvásárlására egyenesen az ázsiai beszállítótól. Nálunk csak olyan magas árat fizet az áruért, amelyért Ázsiában értékesítik, és ezen kívül alacsony díjat fizet a galéria Működtetőjének a vásárlás közvetítéséért.

KÖZVETÍTŐI SZERZŐDÉS? MI KÖZVETÍTÜNK, AZ ELADÓ ELKÜLDI ÉS ÖN MEGKAPJA!

Igen, velünk közvetítői szerződést köt, nem adásvételi szerződést. Az Ön és a Dorie.hu internetes galéria Működtetője közt megkötött közvetítői szerződés alapján közvetítjük az adásvételi szerződés megkötését a kiválasztott szállítóval – az árut forgalmazó ázsiai székhelyű eladóval. Nálunk kizárólag a közvetítői szolgáltatást rendeli meg. Ennek köszönhetően a legalacsonyabb árakat kínáljuk.

HOGYAN MŰKÖDIK, LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

  • Kínálatunkban kiválasztja az árut, melynek közvetítése érdekli. A feltüntetett termékek ára tartalmazza a termékek árát, a szállítás költségeit és egyben a közvetítői díját is.
  • Megrendelése elküldésével és kifizetésével meghatalmaz minket az áru megvásárlására az eladótól. Az Ön helyett megkötött adásvételi szerződés felei Ön és az ázsiai eladó.
  • Az árut az eladó közvetlenül az Ön címére küldi. A szállítmány ezért a lehető leggyorsabb úton jut el Önhöz. Ez jelentős előnyt és költségmegtakarítást jelent a szokásos e-shoppal szemben, ahol a magyarországi beszállítójától vásárolja meg az árut. Ennek a beszállítónak a saját bevételén kívül, az áru raktározásának nem kis költségeivel is számolnia kell, valamint az annak továbbítására fordított kiadásokkal, amelyet végül Ön, mint ügyfél fizet meg. Nálunk nem keletkeznek e fajta költsége, így az áruk eredeti árán kívül csupán a közvetítői díjat fizeti. A postaköltséget maguk az ázsiai eladók térítik. A végső ár az Ön számára sokkal alacsonyabb, mintha egy szokásos e-shopban vásárolna.
  • Az árut Ázsiából az eladó közvetlenül az ügyfélnek küldi. A csomagot általában a Magyar posta kézbesíti.
  • Ettől a perctől fogva, Ön illetve szerettei, élvezhetik a kiválasztott árut!

SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS LEHETŐSÉGEI

Megszokta, hogy az áru kézbesítése napjától számított 14 napon belül elállhat a szerződéstől? Nálunk sem változik semmi. Az elállást az eladóval kötött adásvételi szerződéstől ingyenesen elintézzük. Ha valamilyen oknál fogva nem elégedett az áruval, egyszerűen visszaküldheti. Mivel szeretnénk az áruval kapcsolatos elégedetlenségét jóvá tenni, visszatérítjük Önnek az egész összeget, amelyet kifizetett (nemcsak az áru vételárát, hanem a közvetítői díjat is). További információkat a szerződéstől való elállás feltételeiről az Üzleti feltételeinkben talál.

 

 SZOLGÁLTATÁSAINK REKLAMÁLÁSÁNAK FOLYAMATA

Amennyiben nem elégedett szolgáltatásaink minőségével, például egy általunk közvetített adásvételi szerződés alapján más árut szállítanak, vagy késedelemmel szállítanak, reklamációt kezdeményezhet nálunk. Különféle kompenzációkat kínálunk Önnek, több információt a Reklamációs eljárásunkban talál.

AZ ÁRU MINŐSÉGÉT ILLETŐ REKLAMÁLÁCIÓS FOLYAMAT

A Dorie.hu csupán közvetítő, nem az áru eladója. Ezért nem vállal felelősséget az eladó által szállított áru minőségéért és jelleméért. Az áru minőségi hibáját tehát közvetlen az eladónál kell reklamálnia, nem pedig nálunk. Az eladó elérhetőségét természetesen elküldjük Önnek.

Nincs kedve ezzel foglalkozni? Az áru kézbesítésétől számított tizennégy napon belül a reklamáció ingyenes közvetítését kínáljuk Önnek, az eladónál. További információkat, az áruval kapcsolatos reklamáció intézésének feltételeiről, az Üzleti feltételekben talál.

Az esetek többségében azonban nem kell az áru reklamálásával foglalkoznia, mivel az ügyfelek elégedettsége az eladók által szállított áruk minőségével nagyon magas.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Valami nem teljesen világos vagy bármilyen más kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba. Minden esetben legkésőbb 48 órán belül válaszolunk.

Kérjük, az áru kiválasztása előtt, olvassa el az Üzleti feltételeinket.