7 tipp Valentin-napi ajándékhoz párodnak

Mint minden évben, most is közeledik február 14.-e, és nekünk, férfiaknak van egy mindennapi problémánk. Hogyan tegyél a párod kedvére és hogyan bizonyítsd be, hogy igazán romantikus vagy. Nem csak őt akarod lenyűgözni, hanem az összes irigy barátnőjét, csak gőzöd sincs, hogyan csináld? Gondoltunk rád, és írtunk neked 7 tippet egy eredeti Valentin-napi ajándékhoz, ami mindenkit lenyűgöz.


1) Nagy Teddy mackó

Közhely? Valószínűleg… De ez mindig tetszeni fog. Ráadásul egy nagy – egy igazán nagy, nem vásári mini medvére gondolunk, hanem egy igazi gorillára, érted? Ilyet találsz, a mi üzletünkben.


2) Rózsából készült mackó

Szeretnél egy kicsit eredeti lenni, de mégis megőriznéd a szintet? Mit szólnál egy kicsit kisebb medvéhez - de másrészről egy igazán érdekes összeállításból - rózsákból. Nos, mondd meg, ki ne ugrálna a boldogságtól? Nézz be ide, talán ez lesz az igazi.


3) Szappan rózsa csokor

Chceš niečo decentné a nežné? Niečo, čo dievčaťu dá jasne najavo, že ju máš rád, ale nepreháňaš to? Aj takí frajeri sa medzi nami nájdu. Skús jej dať túto blbosť, je to k ničomu, ale dievčatám sa to páči. Keď to hodí do vody, tak sa to začne rozpúšťať a pekne to vonia.

Valami megfelelőre és gyengédre vágysz? Valami, amiből kiderül egy nő számára, hogy szereted, de nem viszed túlzásba? Ilyen férfiakat is lehet találni köztünk. Próbáld meg neki ezt a hülyeséget adni, nem jó semmire, de a lányoknak tetszik. Amikor a vízbe dobják, elkezd feloldódni, és kellemes illata van.


4) Lámpa 3D illúzióval és "Szeretlek" felirattal

Nos, ez a bátrabb srácoknak való, akik már egy ideje együtt húzzák a lánnyal és szeretnének neki ajándékot adni. Nem az olyan üzenetre gondolok, mint a "vasald ki az ingem", hanem valamivel mélyebbre. Kukkants be ide.


5) Ajándék ékszerdoboz mackóval

Ajaj… bőkezű voltál, és vettél egy jó nagy darab nemesfémet a lánynak? Próbáld meg szépen csomagolni, hogy megadd a módját, nem úgy, mint a karácsonykor összedobott gyűrött csomagolást. Tekintsd meg ezeket a valódi díszdobozokat rózsákkal és mackóval.


6) Karkötő üzenettel

 

Nem csak karkötőt szeretnél adni a lánynak, hanem üzenetet is, aminek van súlya? Vess egy pillantást ezekre a karkötőkre - és talán jól jön hozzá ez a doboz az 5. pontból. Mindenesetre le fogja nyűgözni. De először győződjön meg róla, hogy a karkötő jó lesz-e a kezére, nem akarsz ilyen benyomást kelteni, hidd el…


7) Világító valentin rózsa

Szeretnél valami olyat venni, ami teljesen haszontalan, de szépen világít és a lány elájul tőle? Akkor ez a hülyeség az igazi.

 

Ajándék neked.

Hogy másokkal ellentétben te elolvastad idáig, adok neked egy speciális kedvezmény kódot, ami minden fenti termékre vonatkozik és 10% kedvezményt ad. Ne köszönd, köszönöm, hogy rendeltél valamit és adsz egy puszit nevemben a csajodnak.

Kedvezmény kód: ALFAHIM69