TOP 7 legjobb Halloween maszkok 2022-ben
Halloween - egyesek számára hülyeség, másoknak az év legjobb ünnepe. Függetlenül attól, hogy rendszeresen rész veszel a halloween-i felvonulásokon, vagy éppen életedben először készülsz valamilyen buliba, ez a cikk segít ragyognod, és nem szégyenkezned. Vessünk egy pillantást a legnépszerűbb maszkokra 2022-ben.

1) La Casa de Papel

Ez a stílusos jelmez egy izgalmas, nem hagyományos újdonság a spanyol drámasorozat minden rajongója számára, amely sok kreatív bűnözőt megihletett. Meríts ihletet Te is, és garantált a csodálat.

 

 

2) Pókember klasszikus

A stílusos Pókember jelmez nem újdonság, de egy megbízható klasszikus. Nem fogod szégyellni magad, bárhová is mész. Mindenkinek megfelel - kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ha pedig nem szeretnél nagyobb akcióba kezdeni, és inkább valami diszkrétebbet szeretnél, akkor ezt egy pókember maszkkal is meg tudod oldani – mindenhol elfér.

 

3) A szerzetesek menők

Szeretnél igazán eredeti lenni? Szeretnéd eljátszani a saját szerepedet, és nem egy kedvenc film vagy sorozat szereplőjét másolni? Imádkozz – jön a szerzetesi jelmez. Igen, így van, középkori szerzetes lesz belőled.

4) A kis hableány

Van egy kislányod, aki szereti a kis hableány történetét? Akkor ez a jelmez pontosan neki való. Rengeteg elegáns kiegészítője van, amitől elcsavarodik a feje. 

5) A pestis doktor

Már régen nem kell maszkkal járni bulizni, de ezzel a maszkkal 2 legyet ölsz meg egy csapásra. Nemhogy nem fogod elkapni a pestist, de istenien is fogsz ragyogni. Csőrös emberek számára is alkalmas.

6) Frozen - Jégvarázs

Természetesen minden Halloween-buli slágere ez az álarcos mulatsági és karneváli klasszikus - Elsa jelmeze a Jégkirályságból. Egyszerűen soha nem hiányozhat sehonnan. Ha kislányod szereti ezt a mesét, akkor ez a jelmez a tökéletes választás.

7) Harry bulija

Ha te és barátaid szeretitek Harry Pottert és történeteit, nézzetek rá erre a tökéletes jelmez készletre. Egyezzetek meg közös jelmezben, és élvezzétek a varázslatos estét.


TIP a végére

Mivel idáig elolvastad a cikket, úgy döntöttünk, hogy a Dorie.hu bevásárlógalériánkban a teljes vásárlásra 10% kedvezményt kapsz egy kedvezménykóddal. Rendeléskor csak írd be: HALLOWEEN10